"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Keirin Cut Jeans

2014. október 23. - korcs75

Újabb "bringás" farmer. Talán a legismertebb a Levi's ilyen irányú próbálkozása volt, a Levi's Commuter, ami nem lett volna rossz, ha nem csak a slim fit (ilyet max pizzában veszek) típust forgalmazzák itthon (na jó ez lehet változott). Nem mellesleg, hol van már a Levi's a legendás tartóssága?! Nekem is van egy hibátlan, 12 éves(!!!) fekete 501-esem, de ezt most horror áron tudnám megvenni, olyan minőségben, ami kb. 1-2 évig (se) tartana ki. 

Keirin Cut Jeans miben más? Nos ők az izmoscombú bringásokra, sportolókra fókuszáltak, vagyis szélesebb combokra tervezik a gatyát.... ennyi... persze nem rossz ez, de ilyen névvel, már egy erősített, kopásálló seggrészt simán elvárna az ember, amiben 5-6 évig elbringázik a melóhelyére... álom-álom!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr806825479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása