"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Haibike - átalakítások

2015. június 30. - korcs75

Az első versenyek megmutatták a "Cápa" (hai) gyengeségeit, vagyis az én balf@szságomat (ugyanis én építettem).  Ami rögtön kibukott, az a rossz tekerési pozíció. A nyerget is hátra kellett tolni és a kormány is túl rövid volt egy fullmerev géphez. A stucni hosszával ugyan lehetett volna játszani, de mivel a nyereg már így is koppig hátra volt tolva, és a vacsiúj stucnit sajnáltam (khm khm... drága lett) volna lecserélni, így inkább a nyeregcsövet cseréltem egy hátra hajlított darabra (óccóbb vótt és nem cípet, a'la ebay).

_57.JPG

A markolatom is a végét járta , így beruháztam egy ESI Chunky-ra, ami a maga egyszerűségében nem véletlenül van nemzetközileg is hype-olva és hála égnek, nem egy ökör ára.

_12.JPG    

 

A kormány is ment a levesbe és helyette jött egy szélesebb, hajlított verzió, így az 580 mm-es helyett lett egy 640-es. Erdőbénye viszont megmutatta, hogy egy köves talajon még ez is kevés, így, kapaszkodj meg (én is azt fogom tenni a kormányba), egy 720-as lett a vége. Atinak és Tominak köszönhetően nem is akármilyen, hanem egy Answer Gentleman's Collection Flannel darabja (720-ra visszavágva, barbár módon), csak hogy menjen a kesztyűmhöz.

answer.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr827584622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blash 2015.09.06. 00:31:39

hogy birja az Esi markolat, hogy valt be? Mikor uj markolat utan keresgeltem, akkor ilyet akartam, de mivel kulfoldrol rendelgetve mar egesz draga lett volna a szallitas miatt, igy vettem aszem 1600-ert egy Handeez-t. Ami vegulis jo, nem erzem, hogy nagyon elforogna, bar kisse kemeny, peldaul egy Ritchey WCS-hez kepest. A szinvalasztek kisse szegenyes, mert csak fekete, sarga es zold szinekben letezik, ezek kozul csak a fekete passzol, de jobb szerettem volna valami vilagosabbat, peldaul feheret...

korcs75 · http://bringabuzi.blog.hu 2015.09.16. 13:44:09

@blash: Eddig nagyon jól bevált, sőt 2szer már le-fel kellett tenni a saját balfaszságom miatt, de mindkettőt túlélte. Nem forog el, kényelmes, csak ajánlani tudom. Sőt a városban használt Csepel Frisco-mra is tervezem egy Chunky beszerzését., mivel az olcsó markolatok, amiket használtam eddig hihetetlenül kopnak és szinte lehetetlen normálisan tisztán tartani őket.
süti beállítások módosítása