"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Elcsöppent a nyálam... Cannondale Bad Boy WhiteEditon

2008. szeptember 24. - korcs75

Eddig a blogban megpróbáltam kulturáltan fogalmazni, na itt az a pillanat, amikor elég a csöpögésből és a "jómodorból" (olyan úgyse volt sose:-D), mert ettől a bringától amikor először megláttam konkrétan majd beszartam. Már a 2008-as se volt rossz, de így fehérben kész beszarás ez bringa, pedig istenmre mondom, a fekete, mint szín jóval közelebb áll hozzám. Miről is van szó? Az egyik ismerősöm által méltán kultivált márka, a cannondale bad boy WhiteEdition solo ultrájaról. Nyál folyik.. csöp csöp... két guriga szilvia off.  Aki a merevebb változatokat istenítené, azoknak ajánlom a sima bad boy WihteEdition solot.

Cannondale WhiteEdition Solo Ultra:


Cannondale WhiteEdition Solo:

Batmaneknek és Darkangeleknek pedig ott a fekete színű bad boy rohloff...

Cannondale Bad Boy Rohloff:

'Namármost' számomra az ideális az a verzió lenne, ha WhiteEdition-ből ki a shimano alfine-t és be rohloff-ot (jó-jó, aki ismer, ismeri a beteges vonzódásom a rohloff-hoz). Álom... álom... hol a bili?!    

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr634866494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása