"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Hide My Bell

2018. június 27. - korcs75

Kevés szánalmasabb látvány van, mint egy ízig-vérig versenyre tervezett gépre felpattintott csengő. Bár már kezdik gyártók is belátni, hogy a sok országban kötelező tartozékra ráfér az újragondolás. Szerintem mindenki ismeri a Knog Oi-t, ahol végre úgy design-olták át a csengőt, hogy már egy versenygépre felcsattintva se rondít belel (annyira) az összhatásba. Aki viszont teljesen mentesíteni akarja a kormányát a csengőtől azoknak tökéletes alternatív megoldás a Hide My Bell Computer Mount:  

hidemybell-regular.jpg

Igen jól látod ez egy Garmin, Bryton, Mio, Wahoo, Topeak... stb . kompatibilis kerékpár komputer tartó, amihez kiegészítőként még GoPro konzolt is rendelhetsz:
hidemybell-gopro-mount_sl-1.jpg

Az összhatás egész meggyőző, nem zavaró a szemnek és a kötelező tartozék is kipipálva. 5 színben kapható. A hozzá tartozó univerzális lámpa tartó és a GoPro mount  nem a csomag része, külön fizetős (€8).

hidemybell-regular_1_sl.jpg

hidemybell-regular_2_sl-300x300.jpg

Az ára elég húzós. (bár egy gyári garmin tartó se sokkal olcsóbbl): €34,95 (jelenlegi árfolyam szerint ~11500HuFt). 

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr414076569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása