"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

4 probléma az 1X hajtásokkal - Video (angol)

2017. január 26. - korcs75

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr7612157041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deviantRider · http://bringablog.hu 2017.01.26. 11:53:35

Nekem 3x9 rendszerem volt, de egy ideje már 1x9. Az egyszerűség jegyében alakítottam át. Meg mert mindig csak a középső lánctányéron használtam szinte.. A divat engem annyira nem hat meg, hogy éppen mit nyomnak, hogy ezt vagy azt vedd meg. De tény, hogy így jobban is tetszik a bicajom. :) Gondolkodtam azon is, hogy egysebességesre alakítom, de akkor meg hiányozna pár fokozat. (úgy még jobban tetszene) Nem sokat járok hegyekbe, inkább csak terepen, oda meg nem feltétel a sok sebesség.

A lényeg, hogy mivel én nem versenyzek, ezek a fentebb vázolt problémák nem érintenek vagy csak nem érdekelnek.

Egyébként én is nézek ilyen videókat. És sokkal jobban tetszenek a szponzorált csatornáktól, ahol mindig nyomatják az aktuális trendeket, meg drága bicajokkal operálnak. A Seth's Bik Hacks pl kifejezetten tetszik, mert pl foglalkozik a kezdőkkel is. Én meg még mindig az lennék, mert a track standing-en kívül még nem sok trükköt tudok. Na de majd most nyáron! :D :D

Kicsit eltértem a tárgytól, de sebaj.
süti beállítások módosítása