"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Kerékpárút fejlesztése Mikepércs - Sáránd

2022. február 14. - korcs75

Már elég sokat írtam arról, hogy Debrecen - Nagyvárad kerékpárút egyetlen hiányzó szakasza a Mikepércs és Sáránd közötti kerékpárút kibővítése, vagyis a kerékpáros forgalom elvezetése (kerékpáros nyomvonalon) Mikepércs belterületén és a hiányzó szakasz megépítése, valamint a meglévő kerékpárút teljes felújítása Mikepércs és Sáránd között.

Erre az első közbeszerzést még 2019.12.10-én írták ki, "Kerékpárútfejlesztés megvalósítása Mikepércsen" néven... azóta eltelt 2 év és megannyi sikertelen kiírás után új néven "Kerékpárútfejlesztés megvalósítása Mikepércsen2021" található meg a Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben

A rendszer szerint a legutolsó módosítás, a jelentkezési határidő kitolása 2021.12.14-re volt és ha jól számolom ez volt a 10. határidő módosítás a sorban:

Nagyon úgy néz ki, hogy nem nagyon kapkodnak a projekt után, így gondoltam megnézem a mennyiért is nem vállalják el ezt a beruházást (itt tudod leölteni, alul a Nemzeti, Eljárást megindító felhívás-nál):

Ööööö nem vagyok egy közbeszerzési szakember, de az, hogy becsült érték totálisan üres, sok mindent elmond, nem is igazán értem miért nem publikus ez az adat... de lépjünk ezen túl. A nagyobb "baj", hogy természetesen ennek a közbeszerzésnek sincs még nyertese, így tovább húzódik a 2020 júniusára vizionált Debrecen -Nagyvárad kerékpárút befejezése.... 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr4716818082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása