"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Amit sose szeretnél látni, ha külföldről érkezik csomagod.

2022. július 11. - korcs75

Has olyan bringába buzult hülyegyerek vagy, mint én, akkor tuti belefutsz pár külföldi megrendelésbe. Ennek több oka is lehet, de csak hogy kettőt mondjak: pl.  Magyarországon a leakciózás fogalma némiképpen eltér a külföldön bevettől és persze vannak cuccok, amiket itthon szinte lehetetlen beszerezni. Én ez utóbbi miatt voltam kénytelen külföldről rendelni egy 1500Ft körüli cuccot, ami postával és a "dübörgő gazdaság' miatti 410Ft-os EUR-val volt kb. 4000Ft....  Ilyenkor megszívod a fogad és legalább annak örülsz, hogy a DHL, még németből is, 3 nap alatt kihozza.

Aztán jön az, amit soha nem akarsz látni a tracking infók között:

dhl.jpg

posta.jpg

A csomagod átkerült a Magyar "királyi" Postához. Elkezdődik a várakozás... én sose értettem, hogy a EU-s csomagokon mi a tökömet tud ennyit ülni a posta, ezek egy DHL vagy GLS esetén kb. ahogy beérkeznek már küldik is tovább, de a Magyar Posta... na az képest akár 4-5 napot is ülni rajta. Okés a nagyobb csomagküldők hétvégén is dolgoznak, a MPL-nél valószínűleg nem, de azért lássuk be, hogy lenne hova fejlődni gyorsaságban.

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr4917880243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása