"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Bontják a kerékpárutat

2008. november 21. - korcs75

Hát emberek, erre nem tudok mit mondani:

"Ma egy hete számoltunk be a Derecskét Tépével összekötő kerékpárút átadásáról, amit már nagyon vártak a két településen élők, akik most aggódhatnak, mert a kivitelező elkezdte bontani.

Megdöbbentő hírel keresték meg szerkesztőségünket péntek délelőtt: áll a bál a 47-es főút mellett elkészült két kilométeres kerékpárúton. Az egy hete még négy országgyülési képviselő jelenlétében felavatott 62 milliós beruházás veszélybe került, mert a kivitelező cég dolgozói bontani kezdték.

A helyszínen tartózkodó ügyvezető igazgató indoklásként elmondta, a munkával őket megbízó alvállalkozó nem fizette ki a nekik járó közel 13 millió forintot, így az út még mindig a tulajdonukat képezi, és ha nem kapják meg a pénzüket, fokozatosan el is bontják."

by haon (2008.11.21 11:36)

Eredeti itt:

http://www.haon.hu/hirek/Hajdu-Bihar/cikk/egy-het-utan-bontjak-a-kerekparutat/cn/haon-news-FCUWeb-20081121-1136547247

 


A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr864866540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása