"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Northwave Expedition GTX

2010. január 27. - korcs75

Idén be kéne szereznem egy új cipellőt, mert a régi Specialized MTB Sport cipőm kezd erőteljesen leamortizálódni. Saját tapasztalataim alapján, valami olyan csukát szeretnék, aminek nem annyira merev a talpa (a sok tolásnál jól jön a kevésbé merev talp:-D) és a széles lábfejem miatt, kicsit szélesebb, mint a mostani. Azért nem árt tisztázni, hogy igazán semmi bajom a specivel, sőt csak ajánlani tudom azoknak, akik nálam kevésbé "tolásorientáltak" (wehehehehe). Már korábban is nézegettem a Northwave csukákat, de most megakadt a szemem a 2010-es  Expedition GTX-en (wibram talp, gore-tex technológia, automata sörbontó). Ez való az én bumfordi lábamra, főleg, ha nekikezdünk Slambival az országos Kéktúrának bringával. Persze, ehhez még rendbe kell tennie a térdét az állatjának... addig meg marad a sör!

Re: Utólag megnéztem a chain reaction oldalán és szomorúan konstatáltam, hogy több, mint 30EHuFt átszámolva (108 font), ami felejtős árkategória.

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr74866686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_5819 2010.01.29. 18:49:47

Szia Vegyél Speci Taho-t. Nem csak a neve jó :-D, de tényleg kényelmes, és nekem 3 szezont kibírt. Nagyon jól lehet benne mászkálni, sok tolós hegyi szakaszon bizonyított. Ugyan olyan a talpbetétje, mint az mtb sportnak. Igaz nem gore-texes, tehát nem teljesen vízálló, de kisebb szemerkélő esőt még kibír, és elég jól szellőzik. (Viszont, ha egyszer elázik, akkor 3 nap míg megszárad.)
süti beállítások módosítása