"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Debreceniek figyelem! Ellopták!

2010. március 31. - korcs75

A jégcsarnok előtti bringatárolóból loptak el egy fehér-narancssárga pyxis-t. A tolvaj kék nadrágot, fehér kapucnis pulcsit hordott.

A felső csövön 2 egymástól kb 10 centire lévő horpadással, a támvilla-nyeregvázcső csatlakozásnál állandó fekete zsírfolttal egy pár centis csíkon. A villa egy fekete-néhol rozsdás összeült RST Omni, minimál mozgással. Kormány keskenyre vágott szürke feliratos Ritchey WCS. A stucni noname karcos ezüst 115 mm hosszú, mínuszos. Nyeregcső fekete, ezüstfejű, egycsavaros B+ tökig kihúzva Acor nyereggel, (középen üreges). BBB imbuszos nyeregcsőbilincs. B+ fékkarok és V-fékek, csak hátsó Alivio 8-as váltókar és ezüst Deore hátsó váltó. Elöl Quando agy, Mach1 felni, hátul B+ kazettás agy és Sun CR-18 felni amiben van egy kis ütés. SR Suntour hajtókar 44-es ezüst Shimano tányérral. Elöl Ritchey ZED, hátul Schwalbe Skinny Jimmy gumi, elöl szingós, hátul auto-szelepes belsővel. A Markolat narancssárga Lizard Skins. A nyereg jóval magasabban van, mint a kormány, így ha rajta látnátok valakit, szokatlanul sportosan ülne.

Ha valaki valamit tud, vagy a bikemag fórumába a Debreceniek topicba jelezze!

Képek még itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr194866736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása