"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Fixed Gear Girl Taiwan

2010. november 03. - korcs75

Könnyed post egy remélhetőleg ismét szép nap derűs reggelén. FGGT, mint ahogy a nevük is mutatja taiwani fixis lányok és nem is akármilyenek. Már azért is szívem csücskei, mert köztük is van egy Rita, hehehehe. De ettől eltekintve is érdemes a blogjukra rákukkantani, mert vannak fent igazán jó cuccok (nem csak csajoknak). A videóban érdemes megfigyelni a már FGH által emlegetett táska kiegészítőket, de a duma helyett, inkább nézzétek a videót, kommentbe meg jöhet a sunáznám áradat, hehehehe!

FGGT NO:01 from FOXCHEN on Vimeo.

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr584866958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kutya 2010.11.03. 17:53:19

Maradjunk annyiban, hogy igen előfordul, hogy sunáznék egy Thai lánykát, főleg egy ilyet, de.. Nekem inkább az tetszik az egészben, hogy ott már nem bánják, ha egy lány kerékpárja csajos, és akár néhány esetben túl giccses. Nos, itthon ha egy feltűnő festéssel mész az utcára, már ferde szemmel néznek az emberek. Én kimondottan örülnék annak, ha Magyarországon is legalább ennyire színesek lennének a fixis lányok kerói, bár én azt vallom, mindenki a maga ízlése alapján válogasson, de ezek szerint még mindig túl konzervatívak vagyunk?
süti beállítások módosítása