"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Folding Fixi

2011. január 04. - korcs75

Az összecsukható bringák közt vannak jópofák, érdekesek, de olyan, amire azt mondtam eddig, hogy "ez egyszerűen meseszép", még nem igen akadt. Eddig! A Kinfolk (az oldaluk is megér egy misét) és a Coat közös projektben követte el azt a folding fixit (igazából szétszedhető), amire még nekem is elcsöppent a nyálam. Be is söpörték a Wallpaper* 2010 International Design awards-át "Best Ride" kategóriában. Természetesen táska is van hozzá, így bárhova magaddal viheted a kedvenc fixidet. Kéne!

A végére beszúrom a Kinfolk házi videójának youtube-os változatát, ami magában is megér egy misét:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr244867015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beked 2011.01.14. 21:24:53

A kép alapján a BTCs vagy hasonló okosságot alkalmazza amivel a legtöbb bringát szétszedhetővé lehet alakítani, igaz bowdent is megszokták buherálni mellé, már ha van, egy fixinél még ez se kell :) http://en.wikipedia.org/wiki/Bicycle_Torque_Coupling http://www.sandsmachine.com/spec_ssc.htm
süti beállítások módosítása