"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Androidos alkalmazások bringásoknak

2011. január 13. - korcs75

Bármennyire is nem vagyok telefonbuzi, be kell látnom, hogy az okostelefonok egyre inkább elterjedőben vannak. Tudom sokan az Apple termékeit favorizálják, de én inkább az androidos gépek mellett teszem le a voksom (azért persze nem vágnék vissza egy hozzám dobott iPhone-t). Mivel szabadon lehet fejlesztgetni alkalmazásokat androidra, gondoltam tuti akad pár elvakult csóka, akinek eszébe jutott fejleszteni pár okosságot bringásoknak. A londoncyclist-en rögtön találtam is egy idevonatkozó bejegyzést, amiben fel van sorolva pár fejlesztés. Aki esetleg tud jobbat szebbet, magyar nyelvűt, az nyugodtan írja meg kommentbe, hátha összejön egy linkajánló belőle!

A mez egyébként megvásárolható itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr24867020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szaboat 2011.01.14. 14:22:37

pont ma jött szembe a rapha appja :) http://www.rapha.cc/rapha-rendezvous/ sajnos nincs okostelefonom de ha lenne kiprobalnam :)

szaboat 2011.01.14. 14:24:30

hja es ez iOS re van de azert hatha :)
süti beállítások módosítása