"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Fokozott közúti ellenőrzés

2011. augusztus 26. - korcs75

Ugye ezen már senki nem lepődik meg?! Mondhatjuk, hogy csak a szokásos évi rendőrségi akció Hajdú-Biharban.

Fokozott közúti ellenőrzést tart a rendőrség

Fentiekre tekintettel a gyalogosok és kerékpárosok által okozott, illetve elszenvedett balesetek megelőzése érdekében 2011. augusztus 24. napjától megyénkben fokozott közúti ellenőrzést tart a rendőrség.

A fokozott közúti ellenőrzés célja: a megyénk közutak közlekedésbiztonságának javítása, valamint annak elérése, hogy a közúti közlekedési balesetek száma, súlyossági foka, valamint a meghalt és megsérült személyek száma tovább csökkenjen. A fokozott közúti ellenőrzés alkalmával elsősorban a gyalogosokkal és kerékpárosokkal kapcsolatos közúti közlekedési szabályoknak kell érvényt szerezni, azonban ennek során nem hagyhatók figyelmen kívül a gépjárművezetők által elkövetett jogsértések sem.

A közlekedési szabályokat megszegő személyekkel szemben a Rendőrség – különös figyelemmel a 2011. július 1-jén hatályba lépett, a közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. törvény módosításra – minden esetben határozottan fel fog lépni.

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr754867293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása