"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

BaM - Bringás reggeli

2012. április 24. - korcs75

Már a CM-en is meglepődtem, hogy mennyi bringás volt Debrecenben, de ma reggel a BaM - Bringás reggeliről a melóba menet szembesültem igazán azzal a ténnyel, hogy mennyire megszaporodtak a kerékpározók a cívis fővárosban.

Természetesen egy ilyen ingyen kajálási lehetőség is megdobja a kerós forgalmat, de a külső terülteken melóba igyekvők számát ez nem igen szokta befolyásolni, pedig láthatóan a frekventáltabb útvonalakon (amiket én általában elkerülök) igencsak megnőtt a kerékpáros forgalom.  Divat lett újra bringázni (ami örvendetes hír) és benzináremelések is jócskán megtették a maguk hatását.

A debreceni MK is kitett magáért a mai napon, hiszen a pogácsa mellett volt lekváros párnácska és szomjoltónak, Cappy multivitamint kínáltak a munkába tekerőknek. Rögtön ki is próbáltam az állítható Topeak kulacstartómat, hogyan birkózik meg a 0,33-as flakonnal, de elmondhatom, hogy pöpecül működik (a sörösdoboz teszten már átment, hehehehe).

A kollégákat bevárva közösen tekertünk be a melóhelyre, ahol már vártak ránk a kolléganőnk által készített szezámmagos tekercskék (kösz Móni, egy tündér vagy), ezzel megduplázva a mai reggelit.

Nem lenne rossz minden nap így melóba menni....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr624867422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása