"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Debrecen - Erdőbénye - Debrecen

2012. július 05. - korcs75

Hétvégén lesz a Drótszamár Fesztivál Erdőbényén, így úgy gondoltam csak le kéne nézni rá. Kicsi a költségvetés, tehát bringával, minimál cuccal. Krityu volt olyan "hülye", hogy hozzám csapódjon, így ketten fogunk aszalódni azon a fincsi 100km-en (össz.: 200km) a gatyarohasztó melegben.


Nagyobb térképre váltás

A jóságot csak tetézi, hogy Krumpli hátsókereke, még mindig Pesten várja az új S2-t, így marad a monti. Ottalvós a buli, úgyhogy viszek tiszta alsógatyát, mert a plakát szerint Sub Bass Monster (alias Szabi, aki nem mellékesen a druszám) olyan bulit fog tolni, hogy besz*runk! Hehehehehe!

Hétfőn pedig kisorsoljuk azt a 2l izzadságot, amit vasárnap a ruhámból fogok kifacsarni, enyhén sósan, egy kis mentalevéllel megtámogatva, jól behűtve, "rázva, nem keverve" és természetesen pillepalackban!

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr944867480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása