"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Kerékpáros biztosítás - de minek is?!

2012. augusztus 03. - korcs75

Imádom, hogy hangos a média a kerékpáros biztosítástól, mert végre egy hiánypótló biztosítás. Juj de jó! Aztán elgondolkodik az ember, hogy egyáltalán van e olyan biztosítási fajta, ami nem a pénzlenyúlásról szól és persze, amikor bekövetkezik a káreset a biztosító nem mossa kapásból a kezeit, mert az Ő értelmezésében, arra nem vonatkozik a biztosítás?! Öööööö.... nincs?! Ébresztő! Ezen a blogon szépen össze van szedve, hogy mi a buktató ebben az egész kerékpár biztosítási bizniszben!

Összefoglalom: ha úgy lakatolod le a 10 évesnél fiatalabb, nem elektromos bringád, amihez megvan minden számlád, hogy a tolvajok még a közelébe se mernek menni, akkor esélyed van, hogy a biztosító a kerékpárod töredék részét téríti... vagyis nem térít semmit, mert lopás biztosan lakatolsz... te meg perkálod az éves díjat...

Egyedül a baleset biztosítás része lenne használható, de arra meg vannak jobbak...

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr414867500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EdBoyWW 2012.08.06. 09:14:08

A legjobb lopásbiztosítás egy jó lakat és a józan ész, felelősségbiztosításból pedig nincs jobb az MKK-UNIQA megoldásnál. Szerintem.
süti beállítások módosítása