"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Csöpi (csepel frisco) - tuning

2014. március 22. - korcs75

"Hát ez úgy jó, ahogy van"... mekkora hazugság ez egy bringa fanatikus szájából. Persze a lelked mélyén tudod, hogy ahogy kézhez kapod, rögtön elkezded a saját ízlésed szerint átalakítani a friss "csikót" az istállóban. Csöpike is, már az első nap megkapta a Selle Italia SL XC nyerget és az Ergon GE1 markolatot. Később kapott szép küllőprizmákat (fehéret, igen, tudom, hogy nem szabályos, de van amit felül ír a "cool faktor") és egy fehér BBB csengőt, hogy a jardok se kötözködjenek, majd felkerült rá a Reelight mágneses lampionja a Go

csopi1.jpg

A leglényegesebb dolgok azonban a hajtásban történnek, ugyanis bekerült hátra egy Strumey Archer S2-es, kétsebességes agyváltót, így a combosabb fokozatban, kényelmesen lehet vele tartani a harmincas tempót.

csopi2.jpg

Imádnivaló kis dög lett belőle.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr725873775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása