"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Cube

2008. július 14. - korcs75

Hát igen... a szívem csücske a Cube! Igazi német márka... bár mint tudjuk minden váz lassan a távol keletről érkezik, de azért nem mindegy, hogy milyen alkatrészeket pakolnak rá és hogyan! Ebben más a Cube... igazi német márka a maga precizitásával és egységességével.Nem adnak ki szart a kezük közül. Az első Cube, amivel volt szerencsém találkozni egy AIM volt, ami az árához képest nagyon precízen egyben volt és ráadásnak baromi jól is nézett ki. Megcsodáltuk és jött a sokk... ez a Cube legalapabb merevfarkú montija... 'Úristen, milyen lehet akkor a csúcs?!'- futott át, akkor az agyamon és nem sokáig kellett várnom, hogy megtudjam... ez bizony a Cube Sting Team össztelós gép (halkan megjegyzem, hogy külön istenkirály, hogy XTR és SRAM X-0 -ás felszereltséggel is kapható).

Cube Sting Team:

Bevallom csúcs gépek közül ez a kedvencem és, hogy külön létezik fekete változat is... hát minden rock-metal zenei vonalon mozgó montisnak megdobogtatja a szívét szerintem ez a tény.

Cube Sting feketében (the king of darkness):

 

Ez a zene meg kötelező alá:

 

A Stingnél elidőzve, azért külön meg kell említeni a Cube showbikejai közül a a Sting Seamaster-t... amivel már az ember kétszer is meggondolná, hogy kimenjen e terepre. Én speciel kiraknám a falra és naponta rácsorgatnám a nyálam a gyönyörtől.

Sting Seamaster:

Azért, hogy egy kicsit eltávolodjak az XC-s vonaltól és a másik kedvenc bringafajtámat az utcai cirkálókat is sztároljam kicsit, a Cube kínálatából nekem a legjobban az Shimano Alfine-nal (az agyváltók a gyengéim) szerelt Cube Hooper jött be, a maga egyszerű szépségével. 

Cube Hooper:

Aki viszont igazán szaggatni szeretne városban vagy városon kívül és hozzám hasonlóan nem bírja a hajlított kormányt, annak egyértelműen a Cube SL Road Race-t ajánlanám (nem csak azért mert fekete:-D).

Cube SL Road:

Szerintem ezek után már érti mindenki, hogy miért is az egyik kedvencem a Cube!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr504866468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása