"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Bringázz munkába

2008. július 28. - korcs75

Először is sikerült túlélni a Campus Fesztivált, úgyhogy ismét bele vethetem magam a felkészülésbe a Bükk Maratonra. Másodszor és amiről a szót akartam ejteni, az a Bringázz munkába kezdeményezés. Igaz már nem túl aktuális, hiszen ez a kezdeményezés és egyben nyereményjáték már lezárult (a játék időtartama: 2008.04.22.-2008.05.31. volt). Bár a nyeremények nem egetverően nagyok voltak és a kezdeményezés se volt agyonreklámozva, mégis megmozgatott pár embert.

"Több, mint 6000-en pattantak kerékpárra a közlekedési tárca szemléletformáló, kerékpáros kampányának keretében"

A lényege az egésznek az volt, hogy a kampány ideje alatt, legalább 10-szer kerékpárral menjen a regisztrált felhasználó a munkahelyére, így csökkentve a káros anyag kibocsátást. Persze semmilyen ellenőrzés nem volt, így mindenkinek a saját becsületességére volt bízva, hogy mikor, melyik nap mellé rak egy x-et igazolva az aznapi teljesítést. Elárulhatom, hogy nem volt túl nehéz feladat teljesíteni az adott kvótát, mivel elég sűrűn bringával járok be melózni.

Az egész post apropója viszont az, hogy leszóltak ma a titkárságról, hogy levelem érkezett. Lementem és a munkahelyem címére, de a nevemre címezve jött a kis boríték a Bringázz munkába szervezőitől, benne egy aranyos kis oklevél (a nevemre kiállítva), egy fejkendő és egy tépőzáras, fényvisszaverő szalag. Nem is számítottam rá, hogy kapok valamit, bár ha jól emlékszem szó volt valami tuti "nyereményről" az első x db. regisztrálónak. Mindenestre kedves figyelmesség. Csak így tovább és mégtöbb ilyen kezdeményezést, hátha másokat is sikerül megmozgatni, nem csak az elvakult bringásokat, még ha csak a nyeremény miatt is....

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr734866472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása