"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Knog

2009. május 09. - korcs75

Szóval és tettel, ha kell kiegészítő és jó akkor itt keresd, némelyik nálunk is megkapható, némelyik nem... de ezt már megszoktuk! Lessed meg a katalógust is mert jó! Van magyar fordítás is, de online nem találtam, persze nekem megvan, Pestről szerezte nekem Bali... az meg hogy a fordítás hogyan készült itt

http://www.knog.com.au/

design, lámpa, miegymás:
lámpa

Ezt lampiont meg speciel a hercehurca.hu-n megkapod.

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr484866589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_85383 2009.05.25. 13:39:23

A chiliben 390 forintért van Neuzer villogó, borzalmasan jó! Elsőben egy piszok erős, fehér led van, hátsóban pedig egy szintén bivaly erős piros led. Stroboszkóp villogás, sima villogás, folyamatos világítás. Gumival rakod fel a nyeregcsőre, meg kormányra is, legideálisabb városi villogó :) Az ára meg ugye önmagáért beszél:) Híjjál fel csütörtökig, hogy elvigyem a keródat szilvásra!
süti beállítások módosítása