"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Defekt, villáskulcs, vazze

2010. április 22. - korcs75

Pont a legjobbkor! Beértem és kész, a szelepragasztásnál engedett el a belső... Rájöttem egy barom vagyok, egyébként is, de most azért, mert hurcolászom magammal a defekt készletet, pumpát, kombinált szerszámkészletet, de villáskulcs van nálam?! Lósz*rt! Ha meg nincs, akkor, hogyan szedem le a kereket (pályaagy)?! Sehogy! Eltoltam a Gyöngybe, röhögtek jót, kicserélik. Az is igaz, hogy ez az a belsőkipurcanás, amit nem lehetett volna megragasztani, de akkor is! Mindenki a saját kárából tanul...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr724866770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_143482 2010.04.22. 17:19:32

naneee :-) Márhogy minek kell kiszedni a hátsó (akármelyik) kereket a defektjavításhoz kéremszépen? Persze hogy úgy a szép és jó, de ha megszorul az ember... leszedi a külsőt, kihúzza a belsőt (közben az egész mizéria ott lötyög a bentmaradt kerék körül), megragasztja a lukat és mehet vissza az egész. Persze belsőt cserélni így nem tudsz, de hát ne vezessük itt félre a jónépet. ;-) (Gyereküléssel, gyerekkel lepukkanva megnő az ember kreativitása)

Ismeretlen_92050 2010.04.23. 07:53:11

Sárvédő, outi. 10-es kulcs se volt. Bár igaz meg lehetett volna erőszakolni:-D Mondjuk a lyuk megkeresése se lett volna leányálom sárhányóstól, szúrt defektnél.

Ismeretlen_143482 2010.04.23. 16:58:44

Földig érő sárvédő nálam is volt :-) Meg lehet azt oldani kerék kiszedés nélkül is. A lyukat is meg lehet találni, még a külsőbe ágyazódott tettest is. Persze nehezebb, de a szükség nagy úr!
süti beállítások módosítása