"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Fútóbringa gyerkőcöknek

2010. július 28. - korcs75

KOKUA nem egy csendes óceáni sziget neve, hanem egy német cégé, ami többek közt, a porontyok körében oly népszerű futóbringákat is gyártja. Persze nem a gagyi kínai típusról van szó, hanem igényes többnyire fából készült, ipari csapágyas LIKEaBIKE futóbringákról.

Az áraik is tükrözik, hogy nem szarral gurigáznak, hiszen a 44Eft~70Eft-os itthoni vételár nem nevezhető olcsónak, főleg úgy, hogy nagyon hamar kinövi a gyerek.  Na ja, a minőségért fizetni kell. Mindenki döntse el, megér e neki ennyit (én láttam hasonlót 20Eft-ért is). Az tuti, hogy az egyetlen fémvázas modelljük, aminek a hátsó villája rugózik is, máris elhíresült a youtube-on (köszönhetően Jackson Goldstone-nak):

A cég új terméke a LIKEtoBIKE, ami már egy komplett 16-os bringa. Igaz az ára horrorisztikus ~90Eft! Ezt azért "picit" soknak érzem, bármennyire is minőségi a cucc... ennyiért simán kaphatok két fasza BMX-et a gyerek segge alá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr614866867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

check this out 2010.07.29. 13:09:56

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1292986/Young-designer-puts-new-twist-folding-bicycle-idea.html

macikácskacskecskécske 2010.08.19. 14:12:30

Á, kizárt, hogy 50 ezret adnék egy futóbringáért, ami nem is biztos hogy bejön hosszútávon a gyereknek. Aztán rászögelem, hogy "Hajtsad, mert 50 ezer volt!" :D A gyerekek a lakóparkunkban 15-20 ezres (nem kínai) modellekkel rohangálnak és nem lehet kivenni a fenekük alól. És nem töri fel nekik csak azért mert nem 50 ezerbe kerül, és évekig használják. Párnázott azoknak is az ülés....stb. Szerintem meg lehet találni a köztes megoldást, és nem fogják eldobni azért, mert nem hajlított S vázas..stb.

macikácskacskecskécske 2010.08.19. 14:38:44

:)....Illetve ha arra kell, mint a videóban a kisfiúnak, akkor valóban ajánlatos egy ilyen kifejezetten erre a célra is való minőségibb terméket venni, de mezei futóbringázáshoz biztosan nem venném meg.
süti beállítások módosítása