"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Szendvicsember bakker...

2011. május 19. - korcs75

A következő kis lehetőségre felhívó levél landolt a postaládámban. Lényege, hogy szombaton, ha bizonyos időben és helyen lefényképezteted magad egy BAM szendvicsemberrel nyerhetsz valamit (az, hogy mit, most lényegtelen). Ami viszont kicsit (na jó, nem kicsit) idegel, hogy a helyszínek közt (Budapest, Sopron, Pécs, Szombathely, Miskolc, Érd), megint valahogy nincs ott Debrecen... végül is csak az ország második legnagyobb városa, miért is lenne... kérdésem csak az lenne, hogy miért nem?!

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr634867176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kutya 2011.05.19. 15:56:38

Mert semmi közünk gyakorlatilag normális BAM-hoz gondolom. Azaz a BAM kampányon belül gondolom nézték kik honnan regisztráltak, és hogy hol mennyi kilit írtak meg nekik, és ezek szerint itt kevesebben, mint a többi városban. Amit egy viccnek tartok, hogy Debrecen elvileg kerékpáros barát város, és semmi látszatát nem látom ennek. Felháborít az hogy milliókat költenek el hatástanulmányokra, és utána abból szinte semmi nem valósul meg, max két sárga csík. A tájékozotlanság, és az infrastruktúra hiányában vélemyém szerint a debreceni kerékpárosok kb 30 %-a tud erről a dologról, és ebből a 16-50 év közöttiek kb 10%- a jó, ha részt is vesz benne... lehet eltúlzom, de én ezt érzem.

trlpLaszalt0 · http://agyhalal.puruttya.hu 2011.05.21. 13:30:37

Kedves Kutya, ez így van! Jómagam sosem hallottam erről a kampányról, de azt viszont cáfolom, hogy DB kerékpárbarát város lenne. Egy kerékpárút senkit sem tesz azzá. Amikor a bejárati ajtóm előtt 10 méterrel megbüntet a rendőr azért, mert a járdán tekerek, akkor valahogy nem melengeti a pici szívemet a tudat, hogy jajjdejó kerékpárbarát ez a város... Lehet kampányolni azzal is, hogy az úton tekerjünk, ne pedig a járdán - akkor viszont (mivel mondjuk én így teszek) a kedves autómobilvezető kollegáknak kellene változtatni a morálon. Még mindig nem tekintik közlekedési eszköznek a kerékpárt, csak egy kis piszoknak amitől nem lehet haladni. Minden csak hozzáállás kérdése!

Delinke 2011.05.23. 08:59:54

Szerintem a röhej az, hogy így se érdekelt senkit. Fél 11-től 4-ig kószáltunk szendvicsemberként a helyünkön, Bp-en, igencsak frekventált helyen, és egy ember se érdeklődött. A végén csak ültünk, és mustráltuk a bicajokat.

Ismeretlen_92050 2011.05.23. 11:54:09

Delinke: ezért kellett volna Debrecenbe jönni, egy ember tuti kiment volna a személyemben;-)
süti beállítások módosítása