"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Hiplok

2012. szeptember 21. - korcs75

Volt már róla szó, de azóta több fejlesztésen is átesett a Hiplok övként hordható lakat... lehet mára már használható, höhöhöhöhö.

kép:hiplok.com


A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr514867519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asdf 2012.09.26. 14:47:05

Úgy látszik szerencsés alakom van, hogy nem kell drágán divat öv-láncot vennem, mert rámegy a derekamra a kryptonite láncom, ami legalább annyiszor olcsóbb ennél, mint ahányszor biztonságosabbnak érzem :) Amúgy meg hülyeség az összes ilyen kezdeményezés. Utcai ruhában értelmes (a tisztaságára valamit is adó) ember nem vesz magára ilyet. Főleg nem fehér pólóban. Még ha a bicaját tudná is annyira tisztán tartani, hogy sem olaj sem sár nem keni össze a lakatot lezárásnál, a várost akkor sem tudja minden lezárásnál takarítani. Amihez hozzázárja a bicajt az úgyis koszos.
süti beállítások módosítása