"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

VeloORANGE Neutrino - mikro gyönyör

2021. január 11. - korcs75

Gondolom mindenkinek megvan a Csepel Frisco-ja. Nekem is volt, imádtam, de mennie kellett, mert Krumpli (városi rohangálósom) csak porosodott a sarokban miatta és bevallom, Krumpli a szívem csücske, bármennyire is nem hasonlít már régi önmagára. Viszont, amikor szembejön egy Frisco a városban, még mindig megdobban a szívem. Szerettem, de háromban maximalizáltam a 1főre jutó bringák számát a családban, így mennie kellett. Hát igen a helyhiány nagy úr.

Neten böngészve jött szembe egy "Über Frisco" a VeloOrange Neutrino... és hát ha lenne felesleges pénzem rá, már nem lenne, hehehe, ahogy a klasszikus szófordulat mondja:

convert_7_1.jpgkép: velo-orange.com

Mire jó egy bringa? Azon kívül, hogy ideális városi rohangálós és ingyen szállítható vonaton és héven, van aki bickepaking-ra használja:

readers-rig-christopher-schmidt-velo-orange-neutrino-2-2000x1334.jpgKép: bikepacking.com

Egyébként a gyártó is úgy fogalmaz, ha semmi mással se tudod megkultiválni, akkor jó lesz N+1. bringának, "just for fun". Igen tudom, az ilyen bringák vagy bejönnek valakinek vagy nem és hát lássuk be az ára se éppen pénztárcabarát: a komplett bringa 2500, míg a vázszett (4130 double butted chromoly) 750 dolcsi.

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr5216383952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása