"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Arctica S-173 B - napszemüveg

2014. április 04. - korcs75

A Gimpex Sport jóvoltából, tesztelésre kaptunk egy Arctiva S-173 B napszemüveget. "Cool" faktora, már ránézésre is magas, de emellett UV 400-as polarizált lencse is egész meggyőző. Maga az Arctiva márka egyébkén lengyel és fő profiljuk a sport és sí szemüvegek és bukók. 

arctica_s173_b_napszemuveg_cat_3[1].jpg

kép: gimpexsport.eu

Lássuk első blikkre, mit is tudnék elmondani róla: Nagyon menő kinézet mellett, nekem különösen bejött ez a gumi orrpárna kialakítás, ami tényleg (nem csak reklámanyagban szereplően) megakadályozza a szemüveg csúszkálását. Ez nálam kritikus pont, ugyanis orrból elég szép példányt birtoklok.  

Külön piros pont, hogy a tokhoz jár egy övcsíptető (legalábbis én annak használom), így praktikusan magammal vihetem úgy, hogy nem kell táskát hurcolnom a napszemüveg miatt, ha rám sötétedne. Maga a szemüveg dizájnja pont annyira sportos, hogy "utcára" is simán hordható, de akinek nem jönne be a fehér-fekete kombó és valami klasszikusabb színösszeállításra vágyik, annak öröm hír, hogy elérhető full feketében is. 

arctica_s173_b_napszemuveg_cat_3[1]_1.jpg

kép: gimpexsport.eu

Bár én nem nézek ki ennyire dögösen a szemüvegben, de ha esetleg kíváncsi vagy a specifikációkra (többek közt pl. keret szélesség, orrhíd távolság, ami netes vásárlásnál iszonyat hasznos), (és persze több képre a hölgyről), akkor megnézheted itt.

Természetesen, majd a hosszútávú "nyúzás" után is megosztjuk veletek a véleményünket a napszemüvegről. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr505933282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása