"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

AC/DC

2008. október 22. - korcs75

Hát igen, mostanában sokat puffogtam az AC/DC-ről, aminek természetesen a magyarországi koncertjük volt az oka. Számolgattam, mennyibe fájna egy debreceninek felutaznia, megnéznie egy 17000Ft-os állójegy mellett...az összköltség cirka 30Eft körül jött ki. Letettem róla, mert van fontosabb, amire elkölthetem ezt az összeget. Viszont ez az index cikk kicsit megdöbbentett:

A cég ügyvezető igazgatója, Járdány Barna szerint oldaluk másodpercenként 5-600 találatot kapott, főleg külföldről, ezért döntöttek inkább a kisebbik rossz mellett, és leállították a netes jegyvásárlást. "Mivel a budapesti koncertdátumot aránylag későn jelentették be, amikor az európai turné állomásaira a hivatásos jegyértékesítőknél már nem lehetett jegyet kapni, várható volt, hogy külföldről kiemelt érdeklődés kíséri majd a koncertet. Ha nem állunk le, a jegyek nem a magyar rajongók kezébe kerülnek.".

Vegyük szegény szerencsétlen vidéki embert, akinek ticetpro iroda a közelében sincs (nem tudom csak a ticetpro saját irodái, vagy a velük kapcsolatban lévő irodák is forgalmazták e a jegyeket de, ha valaki megnézi azért nincs minden település közelében ticetpros jegyiroda). Na szegény csórikám ott ül a gép előtt, mert ugye már Bivalyröcsögén is van internet és feszülten várakozik, hogy le tudjon csapni egy jegyre a dühöngőbe. Itt lép be hősünk Járdány Barna és a "pesten kívül úgy sincs élet" alapon (nem tudom agyában megvillant e széles kishazánk vidéki tájai, vagy ahogy minden fővárosi fejestől megszoktuk elképzelni se tudja, hogy Budapesten kívűl is élnek ebben az országban emberek) meghozza a döntést: "gyerekek valaki kapcsolja már le a szervert, mert a világméretű hisztéria maitt, mindenki az AC/DC-re keres rá "gugli"-ban oszt engem zavar, hogy a sutyerák, szemétparaszt külföldi a mi oldalunkat találja meg". Eközben szegény csóró vidéki meg szorgossan nyomkodja az F5-öt és káromkodik, hogy "Frissíts már te szemét", miközben reménykedik, hogy sikerül még behoznia az oldalt, mielőtt elfogy az összes jegy!

Szóval kedves szemétparaszt! Legközelebb írd ki, hogy az internetes jegyárusítást beszüntetted, ne pedig hülyegyerek módjára kapcsolod le a szervert!

Ja hogy jön ez bringához?! Hát úgy, hogy jó emberhez hűen AC/DC-re szoktam tekerni és ami kihagyhatatlan a playlist-ről az a You Shook Me All Night Long:

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr914866511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_85383 2008.11.06. 18:45:10

Az a helyzet, hogy nagyon igazad van az online jegyvásárlás kérdésben, viszont a Piac utcai Tourinformban lehetett kapni jegyet "offline" is. Ha jegy kell, OTT BIZTOSAN találsz;) Mielőtt azt hinnéd, hogy reklámozok szólok, hogy nem:) Nem dolgozik ott senki, csak minden koncertre ott veszem meg a jegyet és megbízhatóak.
süti beállítások módosítása