"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Maszk

2009. március 16. - korcs75

Van ugye a város meg a szmog és persze egy csomó ember, aki arra hivatkozik, hogy a szmog miatt nem bringázik. Vannak a különböző maszkok, amit ha felvesz az ember úgy néz ki, mint az uccsó csillagharcos és egy borg keveréke, de legalább szűri a levegőt, így a hülye kinézet mellett legalább a tüdő megmarad. Na és itt van a respro bandit maszk, ami igzán egy kendőhöz hasonlít és nem érzi hülyének magát az ember benne... jóóó legalábbis kinézetre!

Van ám trendi koponyás is:

http://webshop.speedbike.hu/webshop/files/products/black_skull_bandit.jpg

A leírásában pedig a köv. szerepel:

"A Dynamic AC szűrőt beépítettük a maszk anyagába, így a légzés szempontjából stratégiailag fontos területeken helyezkedik el. A maszkot legalább hat hónap élettartamúra terveztük, és a különleges eljárással készült szűrő teljesen mosható, ezáltal egy kényelmes és könnyen kezelhető terméket kapunk, amely téli és nyári használatra egyaránt alkalmas." by respro.hu

Egész pofás:

http://www.respro.com/resources/products/banditmask.jpg

A cég honlapján ugyan a motor kategóriába van besorolva, de ki nem szarja le.... ára 7000HuFt körül változik.

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr464866575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wackor · http://wackorbolg.wordpress.com 2009.03.16. 13:32:59

nem tudom, lehet hogy azert van a motor kategoriaban, mert ott konkretan nem kell lihegned egy kisebb/nagyobb emelkedo utan? ergo, lehet ebben ezalatt nem kapsz rendesen levegot. a legszomj meg azert nem jo, mert miutan letepted a fejedrol a kendot, meg nagyobbakat szivsz a szmogbol. ;)
süti beállítások módosítása