"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Sárvédő?

2009. október 19. - korcs75

Na Wody-nak és az ebike-nak köszönhetően sikerült beszerezni egy Acor AFD-2503-as sárvédőszettet Krumplinak. Mivel ledefekteltem előzőleg vele (gyalogolhattam haza 45 perces szintidővel), így a belső cserét és a sárhányók felpakolását egybe tudtam le. A sárvédő felszerelése nem nagyon ördöngös, ha használod a szettbe csomagolt gumialátétet, enélkül ugyanis menthetetlenül csúszkálni fog a pálca és vele együtt az egész szerkezet. Bevallom őszintén azt hittem, hogy a hátsó rész, a támvilla átmérőjét és a szetthez adott felfogatás átmérőjét elnézve, szar lesz.  Pontosabban, hogy hiába húzom a meg a hátsó felfogatót, a támvillán így is, úgy is csúszkálni fog. Hát nem... azért bevallom kicsit vigyázzba állt a szar bennem. Az, hogy mennyire fog beválni, a jövő kérdése... Zsolti szerint szar, bár sose próbálta... meglátjuk. Egyenlőre kérdőjeles, mennyire véd.

Ja mielőtt elfelejteném, a beállításhoz szükséges imbuszkulcsot a szett tartalmazza, de legyen kéznél nálad egy 10-es kulcs a finombeállításokhoz.

http://ebike.hu/images/products/1fcc9a39b5c88f7d55fac3aff10fcc63f122f0b479ee1042.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr464866643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása