"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Jajdidas

2011. november 14. - korcs75

Leruccantunk a debreceni Fórumba (a helyi gigapláza), hogy Ritty elszakad úszósapkája helyett vegyünk újat, a Hervis-ben. Azt azért hozzá kell tennem, hogy a helyi Hervis-ben oda kell figyelni, mert bár outletnek van beállítva, de mint minden itthon, ez se úgy működik, ahogy kéne, ugyanis nem egy terméket, a szomszédos márkaboltban olcsóbban kap meg az ember, mint ott.  Taktikusan, most is "csak" szétnéztünk és mielőtt vásároltunk volna átugrottunk a szomszédos márkakereskedésbe, jelen esetben adidasékhoz. Ott elkapott a röhögőgörcs, amikor Ritty levette az egyik a fogasról, az "űberdizájnos" adidas láthatósági valamit. régóta keresek egy normális dizájnos láthatóságit, ami nem horror áron van... na de ez:

Mindezt megveheted mindössze a 25Eft-ért... a hülyének is "megéri". Egyébként ezt is Jeremy Scott jegyzi, aki megálmodta az adidas wings sorozatot a csukákban... na az is megér egy misét, höhöhöhö!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr504867312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisróka 2011.11.20. 15:34:53

női fazonban is vannak ezek a szárnyas cipők, elég mókásak! és méghogy a red bull ad szárnyakat...hah :D
süti beállítások módosítása