"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Kettler alu-rad windsor

2012. július 01. - korcs75

Ádám szerezte be városi munkába járósnak ezt a Kettler-t, ami hiánytalan állapotban van (vázról leütötték itt ott a festést, de ezen kívül tényleg pöpec az állapota). Sőt a fehér gyári nyereg(!!!) is makulátlan állapotban van a kosz alatt.

A láncvédő is megvan hozzá (ez a képen hiányzik), szintén hibátlan állapotban, ami munkába járós gépeken több, mint praktikus. Bírom az ilyen régi, alig használt bringákat, amin visszaköszön a tudatos tervezés és a német minőség. Gyárilag szerelt, igencsak dekoratív laffantyúk:

Egyszerű és elmés ötlet a könnyebb, szerszám nélküli fékbeállításért ez a fogaskerekes megoldás:

Dinamó védő az elmaradhatatlan logóval, ami ugye elsősorban nem a dinamót védi, hanem a dinamó feje által a kerékről átvett kosz kidobását akadályozza meg, a gatyánk felé (hogy mikre nem gondoltak...):

A bringa súlya is kellemes az alu kiegészítőknek és váznak köszönhetően (a villa acél egyedül, ami nem is baj).

Nagyon egyben van a gép és az ára jóval alul múlta egy tesco-ban kapható borzalmány árát.

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr14867476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_100704 2012.07.03. 06:39:47

Gyönyörű! Gratula hozzá, és jó tekerést vele! Képzeld, mi hetek óta játszunk egy Kettler Alurad Windsor Editionnal, ahhoz is megvan minden, csak nem kék, hanem piros! Ha készen lesz, csinálok róla bejegyzést. Tényleg a részletek igényességének csimboraszója a cucc, de nem csoda: az egyébként is igényes márka luxuskategóriája volt akkoriban. Személyes kedvenceim a küllőpálcák rögzítőelemeit lefedő kis színhelyes műanyagsipkák...

Ismeretlen_100704 2012.07.15. 13:04:50

http://cangamano.freeblog.hu/archives/2012/07/15/Betanitott_munka_10/
süti beállítások módosítása