"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Answer Plaid és Tweed kesztyűk

2015. április 01. - korcs75

A kesztyű... eddigi legjobb mtb kesztyűm egy Answer (Team?) kesztyű volt, tök fekete, fehér Answer logóval. Ezután én is felültem a divatirányzatra és jött Northwave Skeleton, amit szintén szerettem. Van most egy Giro Xen-em, ami egy nagy rakás fos és lett egy Answer Plaid-em, amire azt hittem, hogy Magyarországon soha a büdös életben nem fogják forgalmazni, mert túl "trendbontó" és az importőr azt fogja rá mondani, hogy inkább forgalmazok hagyományos színvilágú kesztyűt, mert az a tuti, azt biztos megveszik, nem kockáztatok. Szerencsére nem így lett! 

plaid-full-size_1.jpg

Maga a kesztyű, persze hozza a megszokott, pöpec answer minőséget (elárulom élőben még jobban néz ki), ráadásul, ha ez a skót kockás minta nem illik hozzád és inkább az angol úriember fazont kedveled, van Tweed verzió is:

tweed-full-size_1.jpg

 

Mivel utcára is simán fel lehet venni, átmeneti "commuter" kesztyűnek is teljesen jó, már, aki  hozzá van szokva ez "egészéves" binyózáshoz (aki nem, annak tuti fázni fog benne a keze). De ahogy a leírás is írja "yet breathable enough for epic summer rides".... 

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr17326372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása