"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Ktrak jetiknek

2008. november 13. - korcs75

Csak hogy télen, hóban se kelljen lerakni az embernek a montiját, már régóta kitalálták a szegecses gumit, ami nem rossz, de nem az igazi. Hát most egy olyan cuccot ajánlok, ami megoldást jelent az elvetemültek és a vastag pénztárcájú mániákusoknak! Mi lenne ez?! A Ktrak!:

http://www.bossbi.com/bike/ktrak/main.jpg

https://www.ktrakcycle.com/

Igazán lefelé, mélyebb hóban mutatkozik meg mit is tud a kit, de akkor meg felmerül a kérdés, hogy minek a hátsó meghajtás (és hát meghajtás nélkül ott a snowbike).... hát mindenki döntse el maga, hogy megétné e neki ez a cucc 399 dolcsiért, de íme egy videó a használhatóságról XC-s szemmel:

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr894866534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

slambi 2008.11.14. 11:17:05

esetleg van hozzá SPD-s túrabakancs is? :)

sylverdevil · http://sylverdevil.extra.hu 2008.11.15. 10:25:54

hát nemtom, nekem úgy tűnik, hogy a lefelé sokkal ügyetlenebb a sítalppal mint aki hagyomános kerekeken gurul, meg talán az ellenállása is nagyobb. azt viszont aláírom, hogy szűzhóban sokkal jobb lehet a sítalpon siklani mint a kereket rakosgatni. viszont felmerül a kérdés, hogy ki az a nemnormális aki derékig érő hóban akar biciklizni? arra ottvan a sí meg a snowboard, a bicaj ösvényekre meg utakra lett kitalálva, szerintem :)
süti beállítások módosítása