"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Készül a Patkány

2010. május 02. - korcs75

Szacsa elhozta régi outiját, hogy építsünk belőle egy városi rombolót, patkány stílusban, minimális költségvetéssel. Hát mit mondjak, első ránézésre elég leharcoltnak tűnt. Megbeszéltük, hogy nem kell festeni a vázat, nehogy megkívánják... hajtást toljuk rendbe, le a váltót (ezen még agyalok, mert lehet menthető), legyen SS . Ma reggel atomjaira bontottam a bringát, lerozsdamaróztam a felnit, a nyeregcsövet , fékeket. A kerekeket első körben kukázni akartam, de menthető és megpucolva már abban se vagyok biztos, hogy újra kéne fújni. Kedden megvesszük a szükséges dolgokat, kis pucolás, festés és meglátjuk, mi lesz belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr334866781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andris 2010.05.03. 15:49:21

valami képet feldobhatnál majd róla, hogy mi és hogy sikerült

Ismeretlen_92050 2010.05.03. 17:41:58

Ahogy alakul, majd folyamatosan lököm fel a képeket róla... a szétkapás előtti állapotról kellett volna még, de kiment a fejemből.
süti beállítások módosítása