"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Kell egy nyomatékkulcs

2010. szeptember 21. - korcs75

Nem is tudom hanyadik alumínium mentet szedem szét túlhúzással ma, a bringás "karrierem" során. Hála istennek a csak a menet 1/5-ét sikerült kikapnom a láncfeszítőből a túl kicsire méretezett csavarja miatt. Külön mákom volt, hogy találtam otthon volt egy hosszabb csavart, ami meg tudott kapaszkodni. Eldöntöttem kell egy nyomatékkulcs (majd, mert azért nem olcsó mulatság), hogy legalább azt amire rá van írva, hogy mennyire kell húzni, legalább azt ne csesszem szét, ha már olyan kemyénymarkú legény vagyok, mint az albán fejőnők (aki filmen látta, vagy olvasta, az tudja).

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr44866908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_143482 2010.09.21. 13:41:43

A beállítható tatományok miatt legalább két kulcsra lesz szükséged. Kalkuláld be, hogy van, amelyik csavarhoz nem férsz hozzá vele (nagyobb mint egy sima L-kulcs) Egyébként én is szeretnék egyet :-D A birzmannak elég olcsó a digitális nyomatékmérője, de az csak egy rátét a sima racsnis kulcshoz, helyigénye még nagyobb. King Tony is jó árban van.

Ismeretlen_85383 2010.09.21. 14:34:16

Nekem a kezembe' van a nyomatík :D Viccet félre téve, azért a Speci E150 stucnijában van olyan csavar, amit ha az előírt értékkel meghúznék (mert húztam már meg, tudom miről beszélek:)), akkor a kompresszió, meg az útállító egység tekerőit alig bírnám eltekerni. Így inkább meghúzom azt a pár másik csavart, ami egyben tartja az egészet, ezt a kettőt meg csak szinte becsavarom és lehelletnyit meghúzom és pont zsírkutya így. Ésszel cibált a csavarokat és akkor nem köll nyomatékkulcs, E! :) (holnap meg CM! viszem ki a nagygépet, rég futott már köröket:))
süti beállítások módosítása