"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Vesemese reloaded

2011. december 15. - korcs75

Ma újra elzarándokoltam urológiára, mert valahogy istennek se akartam javulni. Persze most már magánrendelésre mentem, ahol megállapították a vesémnek semmi baja, sérvem sincs és egyébként odalent is minden a legnagyobb rendben. Döbbenten néztem, hogy akkor mi lehet a gond? Szerinte izomgyulladás, ami kisugároz! Írt fel gyulladás csökkentőt és fájdalom csillapítót. Miközben fizettem eszembe jutott a sok tőzegáfonya kivonat, amit feleslegesen benyeltem... Azért valahol örültem, mert bevallom már minden hülyeség járt a fejemben...

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr494867341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FraterThomas · http://frater-thomas.blogspot.com 2011.12.16. 23:49:44

Vesemese.Proper-RELOADED :))

Cs 2011.12.19. 13:21:24

Szia Szab(cs)i ! Erre gondoltál már ??? Prosztatagyulladás, vagy a "lent minden rendben van"-ba ez is beletartozik ? Mindegy, azért megosztom: Prosztatagyulladás bármilyen húgyúti gyulladásos állapot vagy úgynevezett szexuális úton terjedő fertőzés következtében kialakulhat. A hirtelen kezdődő, magas lázzal járó akut prosztatagyulladás ritka, többnyire fiatalkori betegség. A visszatérő húgyúti fertőzésekkel jellemezhető krónikus gyulladás tünetei kevésbé riasztóak – a gáttáji, alhasi fájdalom helyett gyakran csak diszkomfort-érzésről számolnak be a betegek. A prosztatagyulladás leggyakoribb formája (az esetek 80–90 százaléka) a krónikus kismedencei fájdalomként jelentkező tünetegyüttes, amelynek kiváltó oka nem pontosan ismert. Feltételezik, hogy nehéz tárgyak emelése telt húgyhólyag mellett, bizonyos mozgástípusok (például kocogás, kerékpározás) vagy a hosszú távon ható erős rázkódás (például bizonyos munkakörök: teherautó-, buszvezető, szerk. vagy akár hosszútávú bringázás is) szerepet játszhatnak a kialakulásában. Elég kínos, hogy az orvos is csak találgat, de te semmiképp se vedd félvállról. Tájékozódj, olvass sokat a témában, vagy keress fel több szakorvost is akár... Remélem, rendbe jössz mihamarabb. :-) Üdv, Cs.

Ismeretlen_92050 2011.12.19. 14:16:28

Hehehe, izomgyulladásom volt, időközben már elmúlt;-) A Prosztatagyulladást vizeletből kimutatható, de nálam negatív volt;-) Mint utólag kiderült a vesével, prosztatákkal és golyszlikkal minden oké;-) Azért bőszen használom az aláöltözőt;-)

Cs 2011.12.19. 14:32:17

Örülök, hogy tévedtem. :-) További egészséges bringázást...

Ismeretlen_92050 2011.12.19. 14:54:16

Bakker Csabikám ne legyél már ilyen hivatalos, inkább írd meg mailben, hogy a mi a hányás van veled...
süti beállítások módosítása