"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

TTRmAPP - hát ez megdöglött

2015. július 02. - korcs75

Emlékszik még valaki a TTRmAPP-ra és a hozzá tartozó weboldalra?! Igen, ez a Magyar Természetjáró Szövetség hivatalos app-ja.  Mi is írtunk róla, hogy milyen jó ötlet és mennyi potenciál van benne, csak fejleszteni kéne. Úgy látszik a kezdeti lendület megtört, hiszen lassan egy éve írja ki, a honlap és az alkalmazás is, hogy a megvillantott funkciók (többek közt a kerékpáros változat) hamarosan elérhetőek lesznek. Az alkalmazás utolsó frissítése 2014. július 22-én történt, de legalább még létezik, nem úgy mint a Flappy bird, de elég döglöttnek néz ki.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr347590952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cardiobascuralis 2 2018.11.19. 18:46:26

Használtam az appot Androidon, de most újratelepítettem az oprendszert, és a TTRmAPP már nem telepíthető a Google Playről. Kár, jó kis alkalmazás volt.
süti beállítások módosítása