"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Testhezálló bringát minden állampolgárnak!

2011. március 29. - korcs75

A testbike beújít, íme a sajtóközleményük:

Testhezálló bringát minden állampolgárnak!

A testbike.hu oldal segítségével megoldódni látszanak a kerékpárt keresők, vásárlók, használók örökös gondja, az objektív, elfogulatlan információk hiányából adódó döntésképtelenség. Az idei szezont már mindenki olyan kétkerekűvel kezdheti, ami minden tekintetben megfelel az elvárásainak.

A választás szabadsága

A kerékpár választás és vásárlás kérdése tehát a legtöbb ember életében legalább egyszer felvetődő probléma forrása. Kinek, milyen bringa lenne jó? Mennyi pénz van rá? Mire érdemes költeni és mi az, ami teljességgel felesleges? Menő márka vagy használt gagyi? Érdemes kerékpárboltba menni, vagy ugyanazt kapni a hyper sportrészlegén? A testbike.hu oldalon mindenki megkapja a válaszokat, ingyen, gyorsan, elfogulatlanul. A látogató a magyar piacon jelen lévő 6500 bringás termékről böngészhet részletes leírást, használók véleményét, értékelését. A tavaszi nagy durranás pedig egy olyan kerékpárválasztó automata beüzemelése lesz, amivel bárki, pillanatok alatt kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő kétkerekűt.

Bringások egyesüljetek!

A kerékpározás megszállottjai csapatokba tömörülhetnek az oldalon, hogy új barátságok szülessenek vagy meglévők erősödjenek a közös érdeklődés alapján. Kialakult egy olyan virtuális közösség az oldalon, akik a kevésbé profik, konkrét kérdéseire is szívesen válaszolnak a fórumokban. Az oldal szerkesztői pedig nem feledkeznek meg kerékpározás veszélyes oldalának bemutatásáról sem. Külön rovatba gyűjtik össze azokat a fejvédős történeteket, ahol ez az alkalmatosság az életét védte meg tulajdonosának.

 

Kerékpár vásárlói teszt



A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr974867105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

twoo 2011.03.29. 16:21:23

Én is régóta vagyok TestBike felhasználó, jó kis oldal, jó kis közösség, az új kerékpár választó funkció is ötletes, annyi ,hogy bőviteni kell az adatbázisukat (amit az oldalon meg lehet tenni) és így még jobbá tenni ezt. :)
süti beállítások módosítása