"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Paris Galibier

2012. január 10. - korcs75

Az egyik "must have" gép a Paris Galibier. Egyszerűen vagy utálja, vagy beleszeret az ember ebbe a vázába, ami, mai szemmel is kitűnik az extrémebb vázak közül.

A Condor Cycle látott benne fantáziát és retro divathullámot meglovagolva, újra felélesztette ezt a vázformát, csúszópapuccsal és fix meghajtással is... persze arany áron kapható (£1200), de ha netalántán megnyerném a lottó ötöst (,amihez nem ártana lottóznom), tuti beszereznék egyet a gyűjteményembe!

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr894867348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_85383 2012.01.12. 07:49:26

Sok értelmét nem látom ennek a váznak, valószínűleg emiatt nem is nagyon terjedt el. Az alsó cső konzolosan túlnyúlik és erre a kiálló konzolvégre fut rá a nyeregvázcső. Így már nem csak rúderő, hanem nyomaték is kerül be pluszban, bravó. Plusz az anyag ridegedik a hegesztéskor és gondolom az sem szerencsés, hogy ezen rövid szakara fut be a fenti nyeregvázcső és a középcsapágy csöve. No igen, születtek "fasza" megoldások régebben :D
süti beállítások módosítása