"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Beharangozó: Erdőbénye Drótszamár Fesztivál 2015

2015. június 10. - Cirelli

209872_png.jpeg

Bort, bringát, békeséget kedves testvéreim!

Rövid szünet után ismét megrendezik a keleti vég legjobb MTB versenyét Erdőbényén. Kevés rá fecsérelni a szót, mert aki már volt, tudja mekkora buli, aki pedig nem, az el fog jönni. Ismétlem, el fog jönni!

Iránymutatásnak: kiváló pálya, bor, szép lányok a fiúknak, fröccs, bringás pasik a csajoknak, bor, olcsó szállás, olcsó fröccs, olcsó nevezés, olcsó bor.

Emellett kiemelném a település pincészetének kiváló áron mért borait és jéghideg fröccskülönlegességeit, ha nem tettem volna.

Korábban bringapóló versenyekkel együtt szervezték, ami kiváló délutáni/esti program volt, a mentő fényénél mezítláb átugrált Subb Bass Monster koncert pedig örök emlék marad midnnekinek, aki ott volt. Ha ez idén nem is ismétlődik meg, akkor is fasza lesz minden.

Június 21-ig 3.500 Ft-ért nevezhettek, de a helyszíni 5.000 pengő is verhetetlen.

Nevezzetek itt most azonnal, gyertek, tekerjetek. És igyatok fröccsöt is!

Sweet home Erdőbénye...

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr707531528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása