"Tekerek ezen-azon, ezt-azt..." - minden, ami tömény bringa.

BringaBuzi™

Túra Csepel - 5. rész

2011. június 01. - korcs75

Megvolt az első tesztkör és Bélabá elmondása szerint igencsak suhanós lett. Ami még hiányzik, az a világítás bekötése, egy tuskófék előre (abroncsfék, nyomófék). Jelenleg ugyanis csak kontrafék van és a 3 sebességből is mindössze egy használható, de megy! Mit megy?! Hasít! Hehehehe! A világítást az eredeti lámpatestbe rejtett ledes technika fogja szolgáltatni aksiról úgy, hogy a dinamó is meg lesz hagyva aksitöltőnek! Az agyváltó lánc súrlódásának megszüntetésén még megy az agyalás, de tuti meg lesz oldva. Nyereg és markolat is cserélve lett, egyenlőre BBB és mongoose cuccokkal (a képeken még nem kerültek fel, de később ezeket vígan le lehet cserélni megfelelő állapotú, vagy utángyártott retro cuccokkal). Mint mondtam a cél a retro jelleg megőrzése mellett a maximális funkcionalitás.

A bejegyzés trackback címe:

https://bringabuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr174867202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

David 2011.06.07. 22:22:39

Jó látni hogy mást is űz ez a dolog. Ha érdekel az én kreálmányom itt a link nézd meg. És tök jó hogy te is meghagytad azt a régi jó felnit. Két éve én anno úgy avattam fel a járgány neoreneszánszát hogy Miskolcról elmentem vele Szegedre. https://picasaweb.google.com/hdavid988/BiciklimMyBysicleCsepelBudapest?feat=directlink
süti beállítások módosítása